Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base al cacao
- 60 g di zucchero
- 2 albumi
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 tuorli
- 60 g di farina di riso (vedere consigli)
- 20 g di cacao in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto bianco
Cioccolato al latte e fondente
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 80 g di burro salato
Cioccolato bianco
- 3 cucchiai di acqua
- 1 cucchiaino di gelatina in polvere
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di panna (35% di grassi)
- cacao in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 132.9 mg
Alternativní recepty
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3u. 10min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5h 20min
Torta cappuccino
2h
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Cheesecake all'uva fragola
10h
Crema gianduia e mascarpone
10 Min
Crostata al tiramisù
3h 15 min