Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 1 arancia
- 120 g di zucchero
- 3 uova
- 220 g di farina tipo 00
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna all'arancia
- 100 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 10 g di liquore all'arancia (volitelně)
Crema all'arancia
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 1 arancia
- 90 g di zucchero
- 300 g di latte
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2 tuorli
- 10 g di liquore all'arancia (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 80.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Torta soffice all'arancia
1h 30min
Nuvola all'arancia
1h 5min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Treccine con semi di papavero
16 godz. 30 min
Torta rovesciata ai fichi
1h 15min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Torta di ciliegie
1h 30min
Torta soffice all'arancia
2h
Torta all'arancia e crema tropicale
2 godz. 35 min
Torta cappuccino
2h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h