Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 46.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Bottoncini con wurstel
5u.
Pizzette
3 Std. 40 Min
Piadina romagnola
15 min
Pane bianco
3h
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Treccine al kefir
7h 30 min
Ciabattine
3h 30min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5u.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min