Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 46.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostatine alla crema gianduia
2 Std.
Girelle al Rum e arancia
7h 30 min
Caramelle toffee
2 Std.
Pizzette
3h 40min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Treccine al kefir
7h 30 min
Cornetto gigante
6h
Cornetti brioche
6h 30 min
Girandole della Befana
3h
Burger buns
4h 40 min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min