
Zařízení & příslušenství
Stella al gianduia
Příprava 30min
Celkový 7hod. 30min
10 porzioni
Suroviny
-
di latte intero180 g
-
di zucchero40 g
-
di lievito di birra fresco5 g
-
di farina manitoba500 g
-
di burro a pezzi60 g
-
uova medie2
-
di sale1 pizzico
-
di acqua1250 g
-
di succo di limone30 g
-
di crema gianduia200 g
-
tuorlo1
-
zucchero a velo (volitelně) a piacere
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
332.5 kcal /
1391.2 kJ
Protein
9.4 g
Tuk
11.2 g
Sacharidy
48.7 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sodík
46.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fermentazione
25 recepty/-ů
Itálie
Itálie