Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Mehl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 20 g Butter
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskat
Belag
- 80 g Schalotten
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 15 g Butter
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken
- 25 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- 150 g Schmand
- Kräutersalz
- Pfeffer
-
80
g gekochter Schinken, in Streifen
nebo 80 g roher Schinken, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Gemüse-Suppe mit Soba-Nudeln und Tofu
40min
Butternut-Brioche-Auflauf
1h 20min
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3j
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1j 15 menit
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1u. 40min
Rhabarberlasagne
1j 10 menit
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1h 25min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Blechkuchen mit Pflaumen
1j 15 menit
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min