Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 20 g Butter
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- 120 g Speckwürfel
- 600 g Spitzkohl, Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 godz.
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 godz. 35 min
Bauernpizza
1 godz. 40 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Roggenpizza mit Tomaten-Paprika-Sauce
1 godz. 40 min
Pizza Greco
1h 20min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1h 50min
Pizza Hawaii
1 godz. 35 min
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 godz. 30 min
Apfelmäuse
2 godz. 30 min