Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 20 g Butter
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- 120 g Speckwürfel
- 600 g Spitzkohl, Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 godz. 10 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45 min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 Std.
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 Std.
Pizza mit Kartoffeln
1h 30 min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40 min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30 min
Bauernpizza
1h 40 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45 min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35min
Champignonpizza
1h 40 min
Pizza Greco
1h 20 min