Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 500 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 - 4 Stängel Basilikum, abgezupft
-
2 - 3
Stängel Oregano, abgezupft
nebo 1 TL Oregano, getrocknet - 2 TL Balsamico, dunkel
- 1 TL Zucker
- 3 Prisen Salz
- 80 g Tomatenmark
-
½
frische Chili, entkernt
nebo 1 Prise Chili, gemahlen - 190 g Räucherlachs, in Scheiben
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL natives Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3534 kJ / 845 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 godz.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Lachspizza
1 godz. 15 min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 min
Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen
1 godz. 20 min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1h 45min
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min