Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 500 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 - 4 Stängel Basilikum, abgezupft
-
2 - 3
Stängel Oregano, abgezupft
nebo 1 TL Oregano, getrocknet - 2 TL Balsamico, dunkel
- 1 TL Zucker
- 3 Prisen Salz
- 80 g Tomatenmark
-
½
frische Chili, entkernt
nebo 1 Prise Chili, gemahlen - 190 g Räucherlachs, in Scheiben
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL natives Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3534 kJ / 845 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Pizza auf römische Art
1u. 40min
Pizza Capricciosa
1u. 40min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20min
Räucherlachs-Pizza
1h
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Champignonpizza
1u. 40min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min