Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, mit Schale, halbiert
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 200 g Schmand
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Räucherlachs, in Streifen (1 cm)
- Zitronenschale, unbehandelt, in Zesten, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 746 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20 min
Spargelquiche
1h 15min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40 min
Spinattarte
1h 20 min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Brokkoli-Lachs-Quiche
1 Std. 35 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Champignon-Schinken-Quiche
1h
Kürbis-Feta-Quiche
45 min