Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig, aus dem Kühlregal
- 3 Prisen Muskat und etwas mehr zum Bestreuen
- 120 g Rahmspinat, TK, in Pellets (ca. 24 Stück)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 2 EL Rosinen
- 2 Dosen Tomaten, gehackt (à 400 g)
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Schwäbische Lasagne
45 Min
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40 min
Mediterrane Klößchen
30 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Zartweizen Försterin
35 min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 Min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1 godz. 30 min