Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quark-Öl-Teig
- 20 g Öl
- 100 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Weizenkleie (siehe Tipp)
- 60 g Magerquark
- ½ TL Backpulver
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 2 TL Pinienkerne
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 2 TL Johannisbrotkernmehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 150 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Rucola zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1249 kJ / 299 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Paprika-Zucchini-Quiche
1 Std.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45 min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 min
Mini-Gemüse-Quiches
1h 30min
Nudelnester im Filoteig
1 Std. 20 Min
Wurzel-Tortilla
1 Std.
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Vollkorn-Frischkäse-Pancakes mit Grünkohl
35 min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min