Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
- 40 g Schalotten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 godz.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 godz.
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1h 50 min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30 min
Paprika-Feta-Tarte
1 godz.
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min