Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
- 40 g Schalotten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Regenbogenquiche
1h
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Spinattarte
1 Std. 20 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 Std.
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h