Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de trigo
- 15 g de levadura seca instantánea
- 320 g de agua, tibia
- 1 cditas de sal marina
- 30 g aceite de oliva
- aceite vegetal, para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno de cordero
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne molida de cordero, en trozos
- 50 g de piñón, tostado
- 1 cditas canela en polvo
- 1 pizca sal marina
- 1 pizca pimienta negra molida
Armado
- harina de trigo, para trabajar
- 100 g agua
- 4 cditas semillas de ajonjolí
- 250 g de yogur natural
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
-
1
cdas de zumaque
nebo 1 cda de paprika dulce - 5 g de hojas de cilantro, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies a la Mexicana
40 min
Galletas con chispas de chocolate
45 Min
Momias Salchica
Žádné hodnocení
Bruschetta de yogur y jitomate
40 min
Hamburguesas de ternera rellenas de queso en salsa de almendra
50 menit
Soufflé de maracuyá
35 Min
Huevos horneados con lentejas y salsa de queso de cabra
45 Min
Risotto al vino tinto
25 min
Banana foster
20 min
Ceviche peruano
30 min
Mousse de chocolate
30 min
Arroz pilaf con frutos rojos
45 Min