Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de trigo
- 15 g de levadura seca instantánea
- 320 g de agua, tibia
- 1 cditas de sal marina
- 30 g aceite de oliva
- aceite vegetal, para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno de cordero
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne molida de cordero, en trozos
- 50 g de piñón, tostado
- 1 cditas canela en polvo
- 1 pizca sal marina
- 1 pizca pimienta negra molida
Armado
- harina de trigo, para trabajar
- 100 g agua
- 4 cditas semillas de ajonjolí
- 250 g de yogur natural
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
-
1
cdas de zumaque
nebo 1 cda de paprika dulce - 5 g de hojas de cilantro, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margarita
2h 10min
Buñuelos de rodilla
2h
Tartaleta salada con atún, huevos y alcaparras
1h
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2h 30min
Explosión de vainilla TM6
1h 30min
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Souffle de queso gruyere
40min
Hojaldre
1h 20min
Fideo seco en salsa de chiles
35min