Kompatibilní verze
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 90 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 185 g de harina de trigo
- 1 cdita de levadura seca instantánea o 10 g de levadura fresca
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 20 g de azúcar refinada
- 10 g de jarabe de glucosa o azúcar invertido
- 1 cda de leche entera
- 1 cdita de sal fina
Fondue
- 180 g de chocolate con leche
- 60 g de chocolate amargo
- 240 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 60 g de licor de naranja o durazno
- 10 piezas de fresas, enteras
- 2 piezas de plátano, en rebanadas
- 150 g de piña, en cubos
- 2 piezas de carambola (estrella), en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1605 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 266 mg
Alternativní recepty
Blintzes
1j 30 menit
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2j
Oruga de chocolate
3h 15min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2j
Fondant
15min
Madeleine de limón
1j
Merengue italiano
20 min
Betún de mantequilla básico
10 min
Sangrita
5 min
Daiquiri de zarzamora
10 min
Bowl de arroz con salmón fresco
40 min
Tacos de camarón de la Viga
40 min