Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (volitelně)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 99.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Crocchette di soia
25min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10 Min
Torta salata multistrato
3h 30min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
"Finta" cheesecake
1sa 55 dk
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min