Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (volitelně)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 99.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25min
Filtro d'amore
15 min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1 Std. 20 Min
Tortini di fichi
6 Std. 5 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Budino agli agrumi
3h 15min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Ananas al cartoccio
1h
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min