Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (volitelně)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1sa
Nadalin
6 Std. 30 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 godz. 30 min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 Std. 30 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1sa
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 dk
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Mini tortini alla pizzaiola
55 dk
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Crocchette di borlotti
40 dk
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min