Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (volitelně)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Svizzere vegetariane
1h 30min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Crostata di verdure provenzale
1h 20 min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Canapè frittatine di verdura
35 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Bignè con tre mousse
2h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h