
Zařízení & příslušenství
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Příprava 30min
Celkový 1hod. 5min
24 pezzi
Suroviny
Bignè
-
di acqua150 g
-
di burro a pezzi80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero10 g
-
di farina tipo 00120 g
-
uova (da 60 g circa)3
Farcitura
-
di Gorgonzola dolce, a pezzi400 g
-
di mascarpone150 g
-
lamponi freschi24
-
di sciroppo d'acero40 g
-
di gherigli di noci tritati80 g
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Kalorie
164 kcal /
686 kJ
Protein
6 g
Tuk
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sebastiano Rovida
10 recept
Itálie
Itálie