
Kompatibilní verze
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 164 kcal / 686 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1hod. 25min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Turbantini affumicati
40min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1hod. 35min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Bicchierini prosciutto e melone
3hod. 25min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10hod.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9hod.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Bignè al formaggio
1hod. 5min