Kompatibilní verze
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Vitello tonnato
25sa 30 dk
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Sangria
15 Min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min
Blinis con salmone
1h