Kompatibilní verze
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
- 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 150 g di mascarpone
- 24 lamponi freschi
- 40 g di sciroppo d'acero
- 80 g di gherigli di noci tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al formaggio
1h 5 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1u. 35min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Ananas al cartoccio
1 Std.