Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 60 g di burro a temperatura ambiente
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi
- 280 g di latte intero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- 115 g di panna acida
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 min
Vellutata speziata di zucca
50min
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50min
Purè di patate e bacon al curry
40 min
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2h 20min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20 min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Panna lime e nocciole
5min
Crema di patate dolci con chips croccanti
40 min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30min
Crema pasticcera sottovuoto
1h