Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 431 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 28.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane contadino
19hod.
Baguette integrale
5h
Impasto base per pane
1h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane morbido di farro
19hod.
Pane arabo
3h 30min
Pane al latticello
18h
Pane di segale
20hod. 30min
Pane toscano (TM6)
16h 30 min
Pane in padella
18h