Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 431 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 28.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pane morbido di farro
19h
Impasto base per pane
1 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane al latticello
18 godz.
Pane ai cereali
3h
Pane toscano (TM6)
16h 30 min
Pane contadino
19h
Pane arabo
3h 30min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24sa
Pane di kamut e farro
4h
Pane veneziano
18h 30min