Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Würzen
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Weißbrot, vom Vortag, in Stücken
- 150 g Cheddar-Käse, in Stücken
- 150 g Bergkäse, alt, in Stücken
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
- 600 g Milch
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
450
g Rosenkohl, frisch, halbiert
nebo 450 g Rosenkohl, TK, aufgetaut, halbiert - 400 g Makkaroni
- 1 EL Öl
- 100 g Speckwürfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4361 kJ / 1041 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheese-Makkaroni
30 Min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 Min
Tortellini mit Brokkoli-Sahne-Sauce
40 Min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1 Std. 10 Min
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55 Min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40 Min
Schlemmer-Reistopf
30 Min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 Std. 20 Min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 Min