Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2 cm)
- 110 g Chorizo, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Erbsen, TK
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Risoni-Nudeln (z.B von Kattus), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 - 12 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2355 kJ / 562 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
White-Chicken-Pasta
40min
Weiße Bolognese
1h 30min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45min
Herbstliche Tagliatelle
35min
Pikanter Weizen-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Couscous-Hack-Topf
30min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Spanischer Risotto
40min
Hähnchen Jägerart
35min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min