
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hähnchenbrustfilet in Würfeln (2 cm)
- 110 g Chorizo längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Erbsen, TK
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 700 g Wasser kochend heiß
- 250 g Risoni-Nudeln (z.B von Kattus), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 - 12 Stängel Koriander abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 562 kcal / 2355 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 62 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45min
Weiße Bolognese
1hod. 30min
Cheese-Makkaroni
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1hod.
Herbstliche Tagliatelle
35min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Couscous-Hack-Topf
30min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30min
White-Chicken-Pasta
40min