Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di latte intero
- 2 fogli di gelatina (4 g) ammollati in acqua e ben strizzati
- 2 avocado, ben maturi, a pezzi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di panna acida fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis al curry con gamberi
1 Std.
Blinis con salmone
1 Std.
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 Min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 godz. 40 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Riso basmati mango e gamberi
45min