Canapè di cetrioli con mousse di tonno

Canapè di cetrioli con mousse di tonno

4.5 43 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
32 pezzi

Suroviny

  • 10 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g di succo di limone
  • 300 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 85 g di mascarpone
  • 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 2 spicchi di aglio
  • 40 g di olive nere denocciolate
  • 15 g di capperi sott'aceto sgocciolati
  • ¼ di cucchiaino di sale fino
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cetriolo a rondelle (5 mm)
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco a rondelle (2 mm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 0 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 157 kJ / 38 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 0.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...