Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di succo di limone
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 85 g di mascarpone
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cetriolo, a rondelle (5 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a rondelle (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 157 kJ / 38 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Mousse salmone e aneto
10min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35min
Palline al prosciutto
1h 30min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 godz.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min