Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di succo di limone
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 85 g di mascarpone
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cetriolo, a rondelle (5 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a rondelle (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 157 kJ / 38 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Blinis con salmone
1u.
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Crema spalmabile al tonno
15min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1u.
Tartine tonno e ceci
30min
Bicchierini capresi
30min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min