Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 Min
Salsa turca
10min
Vitello tonnato
24h 45min
Salsa al cren
120h 10min
Salsa della nonna
3sa 30 dk
Tacchino ripieno
1 godz. 20 min
Spongata
25h 35min
Strudel di ricotta e pane
2 godz. 30 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min