Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min
Filetto di maialino con olive nere
1 Std.
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Salsa greca
10min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Salsa alla reggiana
15 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Agliata verde
15 min
Sugo all'ortolana
1h 5min