
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 89 kcal / 372 kJ
- Protein
- 1.6 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di fichi al Porto (Bimby Friend)
1hod.
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2hod. 30min
Gnocco fritto modenese
35min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1hod. 30min
Martin sec al Barolo
4hod. 30min
Composta di cipolle rosse
2hod.
Confettura estiva
55min
Confettura di pesche ed amaretti
1hod. 30min
Zabaione allo spumante
15min
Crema di Cogne
15min
Frittelle di mele
40min
Ragù di funghi
1hod. 10min