Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Salsa della nonna
3u. 30min
Composta di pomodori e capperi
1h
Zucchine piccanti
55 min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Salsa tonnata
20min
Salsa ai capperi
10min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Passatelli
45 min