Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de seigle scandinave
26h
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Cake aux poires très épicé
1h 10 min
Pain curry-carotte
1h 5min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Pain aux algues
2h 45min
Pain aux pistaches
3 godz. 15 min
Pains de seigle plat
1 godz. 30 min
Pains à l'aneth et à la feta
1 godz. 30 min
Pain coco aux fruits secs
2 godz. 55 min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain viking au sésame
3ωρ. 10 λεπτ.