Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2908 kJ / 694 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Fischbrühe
30min
Seezungenröllchen
50min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 godz.
Edelfischragout
35min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20 min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 menit