
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter weich, in Stücken
- 1 Zitrone Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 694 kcal / 2908 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saibling mit Artischocken
40min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1hod.
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1hod.
Fisch-Schaschlik
35min
Gegrillte Schweinespieße
7hod. 10min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25hod.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1hod.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1hod.
Fisch-Piccata
1hod.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min