Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2908 kJ / 694 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20min
Fischsuppe
1h 40min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 λεπτ.
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 λεπτ.
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Fisch-Piccata
1h
Seeteufel in Sauce
1h