Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2908 kJ / 694 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Rotbarsch in Basilikumteig
30 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Graved Lachs
48 Std.
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Edelfischragout
35min
Tagine mit Seeteufel
1h
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Gemüsefond
45 min
Fischsuppe
1h 40 min
Andalusische Fischsuppe
50min