Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 100 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 2 Stängel Koriander
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Rouladen
- 4 Rinderrouladen (à 160 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 5 TL Senf, 4 TL zum Bestreichen der Rouladen und 1 TL zum Kochen der Sauce
- 8 Scheiben Bacon
- Öl zum Braten
- 450 g Rotwein
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 200 g stückige Tomaten
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g Honig
Reis und Fertigstellung
- 1250 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 10 g Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3346 kJ / 799 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbraten
72h
Geschnetzeltes mit Orange
40min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1 Std.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 godz. 35 min
Gefüllter Blumenkohl
1 godz. 20 min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 godz. 35 min
Hirschragout mit Schokolade
9hod. 30min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Gefüllte Koteletts
40min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Forellen des Bischofs
35min