Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse

Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse

3.8 46 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

Entenkeule
  • Entenkeulen, mit Haut und Knochen (à ca. 300 g)
    4
  • Olivenöl
    30 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Orangenmarmelade
    50 g
  • Rosmarin abgezupft
    1 - 2 Zweige
  • Wasser
    200 g
  • Rotwein
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 EL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
Beilagen und Fertigstellung
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Fenchelknollen
    600 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Orange unbehandelt, Schale dünn abgerieben
    1
  • Maronen, gegart, geschält vakuumiert
    200 g
  • Milch
    150 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskat
    1 - 2 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 35 g
Kalorie 3846 kJ / 918 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 11.5 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...