
Kompatibilní verze
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Entenkeule
- 4 Entenkeulen, mit Haut und Knochen (à ca. 300 g)
- 30 g Olivenöl
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Orangenmarmelade
- 1 - 2 Zweige Rosmarin abgezupft
- 200 g Wasser
- 100 g Rotwein
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
Beilagen und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend in mundgerechten Stücken
- 600 g Fenchelknollen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Orange unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 200 g Maronen, gegart, geschält vakuumiert
- 150 g Milch
- 30 g Butter in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 918 kcal / 3846 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 52 g
- Sacharidy
- 69 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 Std. 30 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2 Std.
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 Std.
Kalbstafelspitz
50 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min