Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasticcio di carne
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di carne di manzo a cubetti (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 150 g di cipolla a pezzi
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di acqua
- 150 g di porro a pezzi
- 330 g di birra scura
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 65 g di burro, salato o non salato freddo, a pezzi
- 1 uovo medio (circa 60 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Latte al caramello
50 Min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Sopapillas
1h 10min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 Std. 40 Min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4 Std.
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.
Ananas sottovuoto
1h 15min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1h