Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasticcio di carne
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di carne di manzo a cubetti (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 150 g di cipolla a pezzi
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di acqua
- 150 g di porro a pezzi
- 330 g di birra scura
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 65 g di burro, salato o non salato freddo, a pezzi
- 1 uovo medio (circa 60 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4h
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10 min
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30 min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Ramen
14 godz. 30 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Pane ebraico (Challah)
3h 30 min
Frittelle di cernia allo zenzero
35min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20 min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20 min
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h