Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 rametto di timo fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 2 foglie di basilico fresche
- 5 grani di pepe bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 15112 kJ / 3615 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 400 g
- Nasycený tuk
- 65 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Ketchup light
1u. 10min
Mostarda di mele
1h
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1 godz. 30 min
Farfalle all'uovo
1h
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Farina di grano
10 min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 godz. 30 min