Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 rametto di timo fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 2 foglie di basilico fresche
- 5 grani di pepe bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 15112 kJ / 3615 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 400 g
- Nasycený tuk
- 65 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd
20min
Mostarda di mele
1h
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Salsa al caramello
35min
Infuso freddo al limone e ibisco
2h 30min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Castagne sciroppate
721h 10min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Carote fermentate
84sa 30 dk
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min