Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 15 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3j
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Asparagi sottovuoto
50min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min