Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 15 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Patate Sottovuoto
2u.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2u.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2u.