Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Lentejas guisadas con verduras
2 Std. 50 Min
Champiñones dorados (300 g)
25 Min
Crema de puerro con parmesano
45min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40min
Sopa cremosa versátil
45min
Limonada
5 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 Min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 Min