Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- harina de fuerza para espolvorear
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 12108 kJ / 2894 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 151 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de bonito
1h 20 min
Natillas
40 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Masa para pizza
1h
Bizcocho de limón
2h
Roscón de Reyes
4h
Bizcocho de naranja
1h
Arroz con leche
1h 30min
Tortitas americanas
40 min
Bizcocho de yogur
1 Std. 40 Min