Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- harina de fuerza para espolvorear
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 12108 kJ / 2894 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 151 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa para empanada con levadura
1ч. 20 мин.
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de bonito
1ч. 20 мин.
Bizcocho de manzana
1 godz.
Arroz con leche
1ч. 30 мин.
Bizcocho de naranja
1 godz.
Bechamel
15min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Masa para pizza
1 godz.