Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- harina de fuerza para espolvorear
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 12108 kJ / 2894 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 151 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa quebrada
5min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9ωρ. 15 λεπτ.
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Bizcocho de naranja
1h
Empanada de bonito
1 godz. 20 min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Masa para pizza
1h
Vinagreta de pimientos
5min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Roscón de Reyes
4 godz.
Masa para pizza
1h