Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 水
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 350 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約1公分)
- 20 克 純芝麻油
- 30 克 蔥 ,切蔥花
- 75 克 新鮮黑木耳 ,切丁(約1公分)
- 100 克 玉米粒
- 30 張 水餃皮
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 226 kJ / 54 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.5 g