Zařízení & příslušenství
糖醋魚柳
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
帶皮白肉魚片 (如:鰈魚、魴魚) (約2片),切塊500 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋 打散過篩備用2 顆
-
麵粉 (任一種類)70 克
-
油10 克
-
洋蔥 切條80 克
-
蔥 切段10 克
-
黃糖30 克
-
白醋30 克
-
水30 克
-
番茄醬30 克
-
綜合甜椒 (如紅、黃椒),切絲100 克
-
新鮮香菜 只取葉子5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
317.2 g
Kalorie
1326.2 kJ /
317.2 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
1.06 g
Sacharidy
24.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan