Zařízení & příslušenství
韭菜粉絲豬肉片
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
香油15 克
-
梅花火鍋肉片 切片(約2公分)150 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
醬油3 大匙
-
糖2 大匙
-
米酒2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
冬粉 沖洗至軟後,再剪成2段100 克
-
韭菜 切段(約4公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.9 g
Kalorie
2736 kJ /
653 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
72.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快速晚餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan