枸杞絲瓜雞片湯

枸杞絲瓜雞片湯

4.6 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 人份

Suroviny

  • 雞胸肉 切片(厚約0.5公分)
    230 克
  • 2 ¼ 茶匙
  • (含醃肉和煮湯用)
    1215 克
  • 蛋白
    1 顆
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 切絲
    10 克
  • 1 大匙
  • 乾金針 以清水浸泡約30分鐘,瀝乾
    10 克
  • 絲瓜 去皮,切滾刀塊
    300 克
  • 枸杞
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.7 g
Kalorie 345.8 kJ / 83.7 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...