Zařízení & příslušenství
枸杞絲瓜雞片湯
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 人份
Suroviny
-
雞胸肉 切片(厚約0.5公分)230 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
水 (含醃肉和煮湯用)1215 克
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 茶匙
-
薑 切絲10 克
-
油1 大匙
-
乾金針 以清水浸泡約30分鐘,瀝乾10 克
-
絲瓜 去皮,切滾刀塊300 克
-
枸杞10 克
-
香油½ 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.7 g
Kalorie
345.8 kJ /
83.7 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan