Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 克 雞胸肉 ,切片(厚約0.5公分)
- 2 ¼ 茶匙 鹽
- 1215 克 水 (含醃肉和煮湯用)
- 1 顆 蛋白
- 1 茶匙 太白粉
- 10 克 薑 ,切絲
- 1 大匙 油
- 10 克 乾金針 ,以清水浸泡約30分鐘,瀝乾
- 300 克 絲瓜 ,去皮,切滾刀塊
- 10 克 枸杞
- ½ 茶匙 香油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 345.8 kJ / 83.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.2 g