Zařízení & příslušenství
地瓜麻糬
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 50min.
15 個
Suroviny
-
水 (含料理和蒸煮用)1100 克
-
地瓜 去皮, 切塊(約2公分)300 克
-
糯米粉 (詳見要訣)200 - 250 克
-
細砂糖50 克
-
奶油 室溫軟化40 克
-
紅豆沙 (市售或自製)250 克
-
椰子粉20 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
2.6 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
37.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan