自製水餃皮與煮水餃
TM5 TM6

自製水餃皮與煮水餃

4.3 (45 hodnocení)

Suroviny

水餃皮

  • 200 克 中筋麵粉
  • 100 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 中筋麵粉 ,少許,撒粉用

煮新鮮水餃

  • 1800 克 水
  • 10 克 油

煮冷凍水餃

  • 1800 克 水
  • 10 克 油

Nutriční hodnoty
na 1 片
Kalorie
100 kJ / 23.9 kcal
Protein
0.5 g
Sacharidy
5.2 g
Tuk
0.1 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty