Zařízení & příslušenství
自製水餃皮與煮水餃
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 片
Suroviny
水餃皮
-
中筋麵粉200 克
-
水100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
-
水1800 克
-
油10 克
煮冷凍水餃
-
水1800 克
-
油10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
0.5 g
Kalorie
100 kJ /
23.9 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
5.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製英雄
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan