自製水餃皮與煮水餃

自製水餃皮與煮水餃

4.3 45 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 片

Suroviny

水餃皮
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
  • 1800 克
  • 10 克
煮冷凍水餃
  • 1800 克
  • 10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Protein 0.5 g
Kalorie 100 kJ / 23.9 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...