Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 油
- 6 朵 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 150 克 杏鮑菇 ,切絲
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 200 克 高麗菜 ,切絲
- 50 克 醬油膏
- 20 克 蠔油
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 白胡椒粉
- 400 克 水 ,需依米粉吸水性調整
- 300 克 米粉 ,沖洗至軟,以剪刀剪成兩段
- 60 克 芹菜 ,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 3.78 g
- Sacharidy
- 78.61 g
- Tuk
- 8.29 g
- Vláknina
- 4.045 g