Zařízení & příslušenství
滷雞腿
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜頭 拍扁30 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
醬油200 克
-
糖30 克
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞棒腿 (約650克)4 隻
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
39.7 g
Kalorie
1331.7 kJ /
318.6 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
17.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan