滷雞腿

滷雞腿

4.3 37 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 蒜頭 拍扁
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 醬油
    200 克
  • 30 克
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞棒腿 (約650克)
    4 隻

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 39.7 g
Kalorie 1331.7 kJ / 318.6 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 17.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...