Zařízení & příslušenství
日式咖哩牛肉蓋飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
咖哩牛肉
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
牛肉條 切丁(約1.5公分)350 克
-
水300 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約2公分)80 克
-
馬鈴薯 去皮,切丁(約2公分)150 克
-
日式咖哩塊 切小塊80 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1811.6 mg
Protein
40.2 g
Kalorie
5478.9 kJ /
1310.8 kcal
Tuk
73 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
139.5 g
Sacharidy
120.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan