日式咖哩牛肉蓋飯

日式咖哩牛肉蓋飯

4.7 20 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
2 人份

Suroviny

咖哩牛肉
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 牛肉條 切丁(約1.5公分)
    350 克
  • 300 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約2公分)
    80 克
  • 馬鈴薯 去皮,切丁(約2公分)
    150 克
  • 日式咖哩塊 切小塊
    80 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1811.6 mg
Protein 40.2 g
Kalorie 5478.9 kJ / 1310.8 kcal
Tuk 73 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 139.5 g
Sacharidy 120.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...