Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 150 克 豬絞肉
- 300 克 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
- 2 大匙 蠔油
- 2 大匙 辣豆瓣醬
- ¼ 茶匙 鹽 (volitelně)
- 5 克 香油
- ½ 根 蔥, 切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13.25 g
- Sacharidy
- 7.19 g
- Tuk
- 7.55 g
- Vláknina
- 1.03 g