Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 150 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate, a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 50 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di spinacini
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata arcobaleno veloce
10min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Žádné hodnocení
Curry di pesce kerala
30min
Quiche di asparagi
1h
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Lasagne
2j
Cookies
50min
Lasagne classiche
2 Std. 5 Min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Torta tiepida al cioccolato
1h 15min
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení