
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di formaggio Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di porri a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 100 g di carote pelate, a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate pelate, a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 50 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di spinacini
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kcal / 2009 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Risotto Cinque P
30min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Panini al müesli (dolci)
2hod.
Cookies
50min
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso al pomodoro one-pot
30min
Minestra di carote e menta
35min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55min