Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 150 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- ¼ di cubetto di lievito di birra fresco (circa 10 g), sbriciolato
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di porro, a pezzi (circa 3 cm)
- 200 g di panna acida
- 160 g di prosciutto cotto a cubetti
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2483 kJ / 592 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Composta di mele
20min
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Senape delicata
25 min
Insalata greca
25 min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Žádné hodnocení
Gelato di latticello al lampone e arancia
Žádné hodnocení
Bevanda digestiva al finocchio
10 min
Bevanda disintossicante per la pelle
Žádné hodnocení
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 min