Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 150 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- ¼ di cubetto di lievito di birra fresco (circa 10 g), sbriciolato
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di porro, a pezzi (circa 3 cm)
- 200 g di panna acida
- 160 g di prosciutto cotto a cubetti
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2483 kJ / 592 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 Min
Sciroppo Chai
35 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Žádné hodnocení
Vermicelles
3hod. 15min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Salsa mojo verde
10 Min
Läckerli di Basilea
1 Std. 10 Min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 Min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min