Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

4.6 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Pasta per cannelloni
  • 300 g di farina + q.b.
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
  • 700 g di acqua
  • 600 g di foglie di spinaci, surgelate
  • 150 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di ricotta vaccina scolata dal siero
Besciamella
  • 500 g di latte
  • 50 g di farina
  • 20 g di burro
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Per terminare
  • 2 - 3 cucchiai di Parmigiano, grattugiato
  • 20 g di burro a fiocchetti

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 41.9 g
Kalorie 3753 kJ / 897 kcal
Tuk 45.9 g
Vláknina 302.1 g
Sacharidy 84.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...