Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 40 g di burro, a pezzi, + q.b per imburrare
- 180 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Crema
- 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di zucchero
- 2 pizzichi di cannella in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1592 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Pane alle pere
28 Std.
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Torta di carote argoviese
2 godz.
Tartare di verdure
25 min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1h
Sformato di lenticchie
1h 55min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Pane ai semi di lino
1h 30 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Treccia bernese
1h 45min