Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di latte
- 75 g di burro, morbido, a pezzi e un po' di più per ungere
-
½
cubetto di lievito fresco (10 g), sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 2 cucchiaini di zucchero
- 500 g di farina per treccia, e un po' di più per il piano di lavoro
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di acqua, per la decorazione
- 1 cucchiaio di uvetta sultanina, a piacere
- 1 cucchiaio di noci, intere, a piacere
- 1 uovo, sbattuto
- 1 cucchiaio di granella di zucchero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2772 kJ / 662 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Crema Thermomix®
45 min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Knöpfli
50 min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Knöpfli
50 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Riso casimiro
45 min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min