Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maccheroni dell’alpigiano e cipolle croccanti
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele acidule, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura: 7 minuti)
- 40 g di farina
- 160 g di cipolle, a rondelle sottili
- 30 g di burro chiarificato
Composta di mele e finitura
- 25 g di succo di limone
- 20 - 40 g di zucchero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Knöpfli
50 min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min