Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro, per imburrare
- 270 g di pasta sfoglia pronta, (circa 24 x 40 cm)
- 150 g di formaggio semistagionato, a pezzi (3 cm) (es. Gruviera o Gouda)
- 150 - 170 g di cuori di carciofo in scatola, sgocciolati
- 60 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 uova
- 20 foglie di basilico fresco, tagliate in strisce sottili
- ¼ di cucchiaino di origano, secco
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1 Std. 20 Min
Crema al sidro dolce
Žádné hodnocení
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Brunsli di Basilea
8h 40min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Trancetti al cioccolato ed arancia
2h 40 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Quiche di porro
1 Std. 45 Min
Vulcano al cioccolato
15 Min