Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro, per imburrare
- 270 g di pasta sfoglia pronta, (circa 24 x 40 cm)
- 150 g di formaggio semistagionato, a pezzi (3 cm) (es. Gruviera o Gouda)
- 150 - 170 g di cuori di carciofo in scatola, sgocciolati
- 60 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 uova
- 20 foglie di basilico fresco, tagliate in strisce sottili
- ¼ di cucchiaino di origano, secco
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Cornetti al formaggio
Žádné hodnocení
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Agnello al curry indiano
1h 30min
Dip di tonno
5 Min
Burger vegan
5h
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení
Pizza ai quattro formaggi
Žádné hodnocení