Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di frutta fresca mista (ad es. albicocche, ciliegie, frutti di bosco, rabarbaro, prugne ecc.), ev. denocciolata, a pezzi
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 1 bustina di acido citrico (volitelně)
- 1 cucchiaino di grasso vegetale, neutro (olio di semi di girasole o grasso di cocco), v. Consigli
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 194 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Torta di pane
1h 20min
Composta di mele
20min
Crema pasticcera
15min
Confettura di albicocche
Žádné hodnocení
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Risotto alla milanese
30min
Gelato veloce alla frutta
10min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Panini di San Gallo
26u. 30min
Confettura classica
55min
Marmellata di fragole
1h 5min