Marmellata con zucchero gelificante

Marmellata con zucchero gelificante

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
3 vasetti

Suroviny

  • di frutta fresca mista (ad es. albicocche, ciliegie, frutti di bosco, rabarbaro, prugne ecc.), ev. denocciolata, a pezzi
    1000 g
  • di zucchero gelificante 2:1
    500 g
  • di acido citrico (volitelně)
    1 bustina
  • di grasso vegetale, neutro (olio di semi di girasole o grasso di cocco), v. Consigli
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Kalorie 819 kcal / 3468 kJ
Protein 3 g
Tuk 1 g
Sacharidy 194 g
Vláknina 8.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...