Marmellata con zucchero gelificante

Marmellata con zucchero gelificante

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 vasetti

Suroviny

  • 1000 g di frutta fresca mista (ad es. albicocche, ciliegie, frutti di bosco, rabarbaro, prugne ecc.), ev. denocciolata, a pezzi
  • 500 g di zucchero gelificante 2:1
  • 1 bustina di acido citrico (volitelně)
  • 1 cucchiaino di grasso vegetale, neutro (olio di semi di girasole o grasso di cocco), v. Consigli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Protein 3 g
Kalorie 3468 kJ / 819 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 8.3 g
Sacharidy 194 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...