Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
nebo 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto lievito di birra fresco (12-13 g)
nebo ½ bustina di lievito di birra disidratato (12-13 g) - 200 g di acqua
- 500 g farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
nebo 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Kipferl alla vaniglia
1h 30 min
Crostata alle mele
1h
Biscotti di linz
3 godz. 15 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2h 20min
Arancini di riso
3h 5 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Crostata di mele
1h 15min
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Canestrelli
Žádné hodnocení
Pane alle olive
2h 20min
Treccia bernese
1 godz. 45 min