Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
- 2 cucchiaini di zucchero
- ½ cubetto lievito di birra (12-13 g)
- 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
- 20 g di olio di oliva
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3h
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane di frumento e farro
12h
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Grissini
2 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizza alla farina di farro
Žádné hodnocení
Pizzette
1h 20 min.
Impasto per pizza
1 godz.